Vízkezelés

Kérjen ingyenes ajánlatot vízkezelő rendszere tervezésére, telepítésére!
Nem kell mást tennie, mint kitölteni, és elküldeni az alábbi táblázatot!

Töltse le innen az ajánlatkérőt, és kitöltve küldje el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy a 06 76 402 072-es fax számra!

Személyesen is kereshet minket a 06 20 222 33 00-ás telefonszámon vagy irodánkban Kecskeméten az Irinyi út 17 szám alatt!

Berendezéseink működési elve:

vizlagyitas6
A vízlágyító berendezés nagy tisztaságú ioncserélő gyantával van töltve. A kemény víz átáramlik a gyantaágyon, miközben a kalcium és magnézium ionokat nátrium ionokra cseréli. A vízbe kerülő nátrium ionok nem válnak ki a vízből vízkő formájában.

A gyanta egy idő után elveszíti lágyító kapacitását. A lemerült gyantát készülékeink teljesen automatikusan, sóoldat felhasználásával regenerálni tudják. Vízlágyítóink a regeneráló só pótlásán kívül különösebb karbantartást nem igényelnek.

Milyen problémákat okozhat a kemény víz?

vizlagyitas1

Az oldott fémsók kiválnak a vízből, és megindul a vízkőképződés a csővezetékek, háztartási gépek, bojlerek, kazánok belsejében, fűtőszálain. A berendezések karbantartási költsége magasabb lesz, energia felhasználásuk megnő, a vízhálózat eldugul, illetve az áramlási keresztmetszet lecsökken. Élettartalmuk jelentős mértékben lerövidül, hatásfokuk romlik, és a karbantartásuk egyre több költséget emészt fel.

vizlagyitas2

A felsorolt problémák megelőzhetőek vízlágyító berendezés beépítésével, amely a lerakódást okozó fémsókat nagy hatékonysággal távolítja el a vízből. Vízlágyítóink megoldást kínálnak háztartási és ipari alkalmazásokra egyaránt.

vizlagyitas3

Lágyítsa meg vizét, és tegye kellemesebbé életét!
  • Fürdőszobájában és konyhájában a csempéi és csaptelepei foltmentesek, fényesebbek lesznek.
  • Konyhájában az evőeszközökről, poharakról nyom nélkül száradnak fel a vízcseppek.
  • Akár 40-50%-kal kevesebb mosószerrel és különféle vízlágyító adalékok nélkül ruhái tisztábbak lesznek, és megőrzik természetes puhaságukat, színüket.
  • A napi takarításra fordít idő, akár a felére csökkenhet, mivel elég csak egyszer áttörölnie a fürdőszobája, konyhája felületeit, így több ideje juthat családjára, barátaira.

vizlagyitas5

A lágy vízzel való zuhanyozás kellemesebb érzést nyújt Önnek. Haját lágyabbá, rugalmasabbá, könnyebben kezelhetőbbé, bőrét selymesebbé és egészségesebbé varázsolja, hiszen a lágy vízből hiányoznak azok az oldott sók, melyek mosakodáskor a szappannal, vagy a samponnal keveredve olyan érzést hagyhatnak a bőrön, mintha egy ragadós filmréteggel lenne bevonva. Lágy vízben jobban habzik a tusfürdő, a habfürdő és a szappan, ezért kevesebb is elég belőlük, hogy ugyanazt az élményt nyújtsák, mint amikor kemény vizet használunk.

vizlagyitas4
Nem vízkövesedik a mosógép, mosogatógép, bojler!