Ki olvas minket?

Oldalainkat 97 vendég és 0 tag böngészi

Hírlevél

Feliratkozás

Hírlevelünkben rendszeres tájékoztatást kaphat a víztisztítás, technológiájáról, eljárásokról, újításokról, illetőleg ezen téma és a vízszennyezés hazai és nemzetközi eseményeiről, híreiről.

Partnereink

sodalogo

Kép találomra

003.jpg

Kérjen ingyenes ajánlatot vízkezelő rendszere tervezésére, telepítésére!
Nem kell mást tennie, mint kitölteni, és elküldeni az alábbi táblázatot!

Töltse le innen az ajánlatkérőt, és kitöltve küldje el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy a 06 76 402 072-es fax számra!

Személyesen is kereshet minket a 06 20 222 33 00-ás telefonszámon vagy irodánkban Kecskeméten az Irinyi út 17 szám alatt!

Berendezéseink működési elve:

vizlagyitas6
A vízlágyító berendezés nagy tisztaságú ioncserélő gyantával van töltve. A kemény víz átáramlik a gyantaágyon, miközben a kalcium és magnézium ionokat nátrium ionokra cseréli. A vízbe kerülő nátrium ionok nem válnak ki a vízből vízkő formájában.

A gyanta egy idő után elveszíti lágyító kapacitását. A lemerült gyantát készülékeink teljesen automatikusan, sóoldat felhasználásával regenerálni tudják. Vízlágyítóink a regeneráló só pótlásán kívül különösebb karbantartást nem igényelnek.

Milyen problémákat okozhat a kemény víz?

vizlagyitas1

Az oldott fémsók kiválnak a vízből, és megindul a vízkőképződés a csővezetékek, háztartási gépek, bojlerek, kazánok belsejében, fűtőszálain. A berendezések karbantartási költsége magasabb lesz, energia felhasználásuk megnő, a vízhálózat eldugul, illetve az áramlási keresztmetszet lecsökken. Élettartalmuk jelentős mértékben lerövidül, hatásfokuk romlik, és a karbantartásuk egyre több költséget emészt fel.

vizlagyitas2

A felsorolt problémák megelőzhetőek vízlágyító berendezés beépítésével, amely a lerakódást okozó fémsókat nagy hatékonysággal távolítja el a vízből. Vízlágyítóink megoldást kínálnak háztartási és ipari alkalmazásokra egyaránt.

vizlagyitas3

Lágyítsa meg vizét, és tegye kellemesebbé életét!
  • Fürdőszobájában és konyhájában a csempéi és csaptelepei foltmentesek, fényesebbek lesznek.
  • Konyhájában az evőeszközökről, poharakról nyom nélkül száradnak fel a vízcseppek.
  • Akár 40-50%-kal kevesebb mosószerrel és különféle vízlágyító adalékok nélkül ruhái tisztábbak lesznek, és megőrzik természetes puhaságukat, színüket.
  • A napi takarításra fordít idő, akár a felére csökkenhet, mivel elég csak egyszer áttörölnie a fürdőszobája, konyhája felületeit, így több ideje juthat családjára, barátaira.

vizlagyitas5

A lágy vízzel való zuhanyozás kellemesebb érzést nyújt Önnek. Haját lágyabbá, rugalmasabbá, könnyebben kezelhetőbbé, bőrét selymesebbé és egészségesebbé varázsolja, hiszen a lágy vízből hiányoznak azok az oldott sók, melyek mosakodáskor a szappannal, vagy a samponnal keveredve olyan érzést hagyhatnak a bőrön, mintha egy ragadós filmréteggel lenne bevonva. Lágy vízben jobban habzik a tusfürdő, a habfürdő és a szappan, ezért kevesebb is elég belőlük, hogy ugyanazt az élményt nyújtsák, mint amikor kemény vizet használunk.

vizlagyitas4
Nem vízkövesedik a mosógép, mosogatógép, bojler!