Küldetésünk

A föld nem a miénk, csak kölcsön kaptuk unokáinktól!

foldgomb1 A motorizáció robbanásszerű növekedése, az urbanizáció, a mezőgazdaságban alkalmazott mérhetetlen mennyiségű vegyszer (növényvédőszerek, rovarirtók, műtrágyák), az ipari létesítmények károsanyagkibocsátása, a háztartásokban felhasznált kozmetikumok, mosószerek, tisztítószerek, mára elviselhetetlen méretű környezetszennyezést idéztek elő. Az élethez nélkülözhetetlen víz a legérzékenyebb módon reagál a szennyezőanyagokra,feloldja azokat. Feloldja és szállítja a szervezetünk számára szükséges, közömbös és ártalmas anyagokat egyaránt.
Nincs vesztegetni való időnk! Megoldást kell találnunk, hogy a szervezetünk számára nélkülözhetetlen kristálytiszta víz korlátlanul, és mindenki számára rendelkezésre álljon.

Kútjainkkal a talajból vesszük a vizet, gyakran folyóink biztosítják településeink vízszükségletét. A kinyert vizet megpróbáljuk teljes mennyiségében emberi fogyasztásra alkalmassá tenni. Valójában az alkalmazott mechanikai szűréssel, illetve fertőtlenítéssel "ipari vizet" állítunk elő.
A meglévő infrastruktúra nem teszi lehetővé, hogy a családokhoz - a szervezetünk igényéhez igazodó - egészséges ivóvizet juttassunk el.
Mi nem csak tájékoztatunk, orientálunk, hanem az Ön által kiválasztott víztisztítási eljárást alalmazva, megnyugtató megoldást kínálunk elérhető áron.

kuldetesunk