Referenciáink

zacskojozsef

Zacskó József

2010 március óta élvezzük a For Aqua-tól vásárolt RO készülék adta víz előnyeit. Minden igényünket kielégíti, sőt még olyan előnyeit is élvezzük, amire nem is számítottunk! Azóta nem kellett vásárolnunk egy flakon ásványvizet sem! Szénsavas vízről sem kellett lemondanunk, hiszen a For Aqua erre is kínált számunkra tökéletes megoldást. Háztartási készülékeink azóta lerakódás, és vízkőmentesek. Növényeink virulnak mióta a kristálytiszta vizet kapják. És nem utolsó sorban a pálinkám szeszfokának a beállításához is kiváló. Családom gyomor és emésztőrendszere normalizálódott. Nálunk vendégeskedő ismerősök, rokonok is a tetszésüket fejezik ki, sőt, akadt már követőnk is. Külön örülünk hogy a készüléket nem egy névtelen internetes csomagküldő szolgálattól szereztük be, mivel így a For Aqua munkatársai tökéletes esztétikai és műszaki üzembehelyezést és időszakos karbantartást végeztek és végeznek is a mai napig is a féléves szervizek alkalmával. Több ismerősöm multicégektől többszörös áron vásárolt készülékük elmondásuk szerint nem élveznek több előnyét, csak hátrányát a magas fenntartási költségek miatt.


Mi köszönjük!
Zacskó József Kecskemét

----------------------------


Már közel egy éve vásároltuk meg a készüléket, kiegészítve a turmalin kristályos lúgosítás opcióval együtt. A kristálytiszta víz előnyeit nem kell bemutatnom, a teák, kávé, és levesek íze és zamata utánozhatatlan! Teljesen új ízeket ismerhettünk meg. A virágaim azóta virulnak, nem beszélve Rólam! Hasi, emésztési problémáim voltak, és mondhatom, hogy teljesen tünetmentes lettem, mióta a tisztított, és turmalinnal lúgosított vizet megfelelően fogyasztom! Emésztésem és közérzetem is sokkal jobb lett! Köszönöm!

Szomolai Istvánné Edit
Kecskemét


--------------------------------


Vannak olyan ügyfeleink is, akik meglévő készülékükkel elégedetlenek, ezért keresnek meg bennünket. Sajnos ma a piacon sok a hozzá nem értő vízkezeléssel foglalkozó cég, akik igényfelmérés, vizminta, és egyeztetés nélkül ajánl, és telepít vízlágyító, és vastalanító rendszereket, ezért az ügyfél vize nem hozza meg a kívánt eredményt. Sajnos nem először fordult elő, hogy más teljesítményű, és méretű készülékre kell cserélnünk meglévő rendszerüket, ami sok bosszúsággal jár.