LOURDES-az új életminőség

 

01

02

03

04

05


Lourdes, hidrogén dús víz az új életminőség lehetősége!

A saját felelősségünk eldönteni, hogy mi kerüljön a szervezetünkbe és mi ne!


Milyen ez az új életminőség? Mi az alapja?

Valóságunk az, hogy egyre idősebbek leszünk és egyre rosszabb az egészségi állapotunk, ami egy szociális probléma! Ezt a folyamatot az antioxidáció gyógyító erejével tudjuk megállítani!

A túlzott oxidáció, vagy, ahogy egy másik elnevezést használunk, az aktivált oxigén túltermelése korlátként vagy blokádként hat az immunitásra. Ezzel szemben az antioxidánsok meggátolják, hogy oxidáció menjen végbe.


Az agynak és a testnek van egyfajta belső égésű motorja, melynek az az egyetlen feladata, hogy az anyagokat oxidálja. Ez a gép megszakítás nélkül dolgozik, és ha az ellenőrző mechanizmus nem működik előírásszerűen, a test túlmelegszik és különféle összeomlások és problémák jönnek elő. Egy hirtelen láz, magas testhőmérséklet vagy gyulladás, mely betegséggel és fertőzéssel jár, tipikus jelei annak, hogy túlzott oxidáció zajlik a testben. Az antioxidánsok ellenőrzik testünkben, hogy hogyan és milyen mértékben égetünk el energiát anélkül, hogy túlmelegednénk. Ez az egyik funkciójuk.

Minden betegségnek és a betegség okainak közös tulajdonsága a túlzott oxidáció, vagy az oxidációra való egyértelmű képesség. Az a gondolat, hogy a gyógyítást az oxidáció, illetve az antioxidáció szemszögéből tekintjük, viszonylag új és ellentétben áll a hagyományos véleményekkel, ahol ködös és kevéssé meghatározott nézetek voltak, de jelenleg már egyértelműbb definíciók születnek, és egyre világosabb elképzelések alakulnak ki a kezelési lehetőségekről a természetes és alternatív gyógymódok területén. A betegségnek sok arca és formája van.

A természetes gyógymódok sikeresek, amíg a testben lévő tüzet meg lehet fékezni, más szavakkal addig a pontig, amíg eloltható. Amennyiben azonban az égés a testben olyan erős és már nem lehet meggátolni, akkor már nem segít sem az ima, sem a gyógyszer. Az egyedüli segítség egy ilyen hatalmas égésnél egy nagy eső, egy felhőszakadás. Egy erdőtűz esetén az elpusztult felületeknek szükségük van egy kis időre a megújuláshoz és a végén kiheverik azt. Ahogyan egy hegyi lejtő egy ilyen erdőtűz után, úgy az emberi testnek is megvan a képessége a gyógyulásra és újból elérheti a korábbi állapotot. De ehhez az emberi testben zajló állandó égést, az égés mértékét ellenőrzés alatt kell tartani, hogy ne égjünk el, ne boruljunk lángba. Az antioxidánsoknak van ilyen ellenőrző feladatuk, hogy ne üthessen ki a tűz.

Ebből az következik, hogy ha a természetes gyógyító erőinkből a lehető legjobbat akarjuk kihozni, csupán testünk antioxidációs képességét kell fokoznunk.

Hamegvan ez a képesség, akkor a test betegség esetén az erős oxidáció állapotából,amelybe került, ismét ki fog találni, azaz meg fogja a szükséges intézkedéseket találni,és vissza fog térni az eredeti egészséges antioxidációs szintjéhez. Ezáltal újból visszanyeri természetes gyógyító erejét és az egészséges állapot újból visszaáll.


Tehát az új életminőség alapja, feltétele a megfelelő antioxidáns szint!

Ezt az állapotot az elektrolízissel előállított lúgos víz vagy a „Lourdes” víz hatékonyan támogatja, mert mind a kettőben magas az antioxidáns szint. A két berendezés hatékonyságát Dr. Prof. Országh József hasonlította össze. Mérései alapján és a „Lourdes” vize 100.000-szer hatékonyabb, mint az egyik legjobb lúgosító (Kangen) berendezésé.

Tanulmányok bizonyítják a hidrogén dús víz hatékonysását:

 • "A terápiás antioxidáns, csökkenti a citotoxikus gyököket"
  Dr. Sanetake Shirahata
 • "Hidrogéndús víz javítja a lipid és glükóz metabolisme betegeknél 2-es típusú cukorbetegség vagy mpaired glükóz toleranciát"
  Sizuo Kajiyama
 • "Hidrogén az ivóvízben csökkenti dopaminerg neuronális veszteséget Parkinson-kór esetén"
  Kyota Fujita
 • "A hidrogén megakadályozza a stressz által kiváltott károsodásokat hippocampus-függő tanulási feladatok során krónikus fizikai korlátozást"
  Kasufumi Nagata
 • "A hidrogéndús tiszta víz megakadályozza a metabolikus szindrómát, beleértve az elhízást, az inzulinrezisztenciát, a magas koleszterin szintet és a magas vérnyomást, csökkentve a szív- és érrendszeri betegségek és a cukorbetegség kockázatait.
  Atsunori Nakao

A hidrogén dús víz ivása egészséges, lassítja az öregedést és a betegségek kialakulását. Különösen a hidrogéndús ivóvíz elősegíti a szervezet egyenletes működését, kiváló hatásainak köszönhetően kiemelkedő szerepe van a megelőzésben, a DNS védelmében a magas negatív ORP szintnek köszönhetően. Minél korábban kezdjük a hidrogéndús víz folyamatos fogyasztását, annál hatékonyabban tudjuk megőrizni az egészségünket, elkerülni a betegségeket.
Növeli más termékeknek hatékonyságát, jó méregtelenítő. Nagyon hatékony, mint szépség ápolási termék: fújós flakonba töltve, bőrre fújva kiválóan hidratál.

Minél korábban kezdjük a hidrogén dús víz folyamatos fogyasztását, annál hatékonyabban tudjuk megőrizni az egészségünket és elkerülni a betegségeket.

Hol alkalmazzák ezt a gyakorlatban?

Ma már a gyógyításban és az élsportban is. Például a Német válogatott a brazíliai futball világbajnokság előtt és alatt elemi hidrogénnel dúsított vizet ívott.

De ezzel kapcsolatosan választ kaphatunk a következő kérdésekre:

 1. Miért szeretnek a gyerekek a vízparton vagy akár egy víztócsánál játszani? (magas a negatív ionkoncentráció)
 2. Miért fakadnak dalra az emberek a fürdőkádban? (magas a negatív ionkoncentráció)
 3. Miért szeretünk a tengerparton, folyóparton, vízeséseknél vagy az erdőben sétálni?
 4. De vajon miért érezzük levertnek, fáradtnak magukat, ha több órát töltünk egy „plázában”? (Itta a negatív ion koncentráció O!)

Vízkutatók állítják: a szervezetünkben lévő antioxidánsok száma határozza meg, mennyi ideig élünk!

Mit mond erre a mai szakirodalom?

 • Vértisztítás: Az anionokban (antioxidánsokban - negatív ionokban) gazdag tiszta víz javítja a vérképet, növeli a vérben található ásványi összetevők (kalcium, nátrium, kálium) felhasználási arányát, és ezzel az alkalizálással tisztítja a vért.
 • Sejt aktivizálás: Amikor az anionok száma nő a vérben, az anyagok elektromos változása előnyösen hat a sejtmembránra.
 • Gyulladás csökkentése: Az anionok semlegesítik a káros szabad gyököket,
 • Immunrendszer erősítése: Amikor az anionok száma nő a vérben, akkor a gamma globulin mennyisége is nő. Ez megnöveli az ellenálló képességet a fertőzésekkel szemben. Ezért az anion gyógyító hatása nagyon jelentős.
 • Központi idegrendszer szabályozása: Az anionok rendezik a központi idegrendszer állapotát, még hosszantartó stressz esetén is, amely felelős az érrendszer és a belső szervek működéséért, és segít minket pozitívan gondolkozni és érezni. Az anion ezen kívül segíti a finom idegrendszeri hálózat működését is.
 • Élénkít: Az anion élénkíti az egész szervezetet, beleértve az idegrendszert, érrendszert, sejteket, nyirokrendszert, javítva azok működését és növelve az életerőt.


Válassza Ön is a vidámabb, egyszerűbb megoldást: igyon tiszta, antioxidáns „Lourdes” vizet!